نگاهی به دوشنبه ۱۳ آبان ماه ۹۸/ از تسخیر لانه جاسوسی تا راهپیمایی برای اعلان مبارزه با استکبار

ساعاتی قبل ریاست واحد دکتر علی رستمی  به همراه اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان حضوری پر رنگ در این روز عظیم داشته و از مقابل فرمانداری شهرستان تا میدان امام (ره) راهپیمایی نمودند. روز 13 آبان که در تقویم به عنوان روز مبارزه با استکبار نام‌گذاری شده یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است. تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، 13 آبان 1357 که روز دانش‌آموز نام گرفت و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 1358 عنوان این سه واقعه تاریخی است که نمی‌توان هیچ یک را از نظر اهمیت نسبت به دیگری اولی تر دانست چرا که هر کدام در دوره وقوع تاثیر گذاری خاص خود را داشته و شرایط را به نحوی تغییر داده‌اند. در سال جاری به دلیل تشدید توطئه ها و تهدیدات نظام سلطه به سرکردگی آمریکای جهانخوار علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نیز ایجاد آشوب و فتنه در کشورهای مقاومت محور راهپیمایی این روز اهمیتی دو چندان یافته است.