دانشجويان گروه برق دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايوان غرب با حمایت ریاست محترم واحد و همکاری دانشجويان عضو گروه رباتيك اين دانشگاه، نخستين ربات مسير ياب را ساختند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايوان غرب مدير گروه الكتروتكنيك دانشگاه آزاد واحد ايوانغرب با بيان اين مطلب گفت: با توجه به كمبود دروس كاربردي در برنامه دانشجويان گروه برق، مسوولان اين دانشگاه سعي در تدوين و ارائه دروس كاربردي و عملي داشتنند كه در اين راستا گروه رباتيك دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايوان غرب تأسيس شد.
مدير گروه رشته الكتروتكنيك دانشگاه آزاد واحد ايوان غرب با اشاره به نحوه ساخت اين ربات مسيرياب خاطرنشان كرد: ربات طراحي شده با استفاده از ميكروكنترل هاي AVR برنامه ريزي شده و دانشجويان سعي دارند با اصلاح آرايش سنسورها، بهبود كدنويسي و تقويت مدارهاي الكتريكي بتوانند سرعت عمل ربات را در دنبال كردن مسيرهاي مختلف و متنوع افزايش داده و در طول ساخت با نرم افزار orcad، Proteus، Codevision برنامه نويسي، طراحي تقويت كننده ها و استفاده از درايورها آشنا مي شوند.