دیر زمانی‌ا‌ست که ایوان، ایلام و مهران سعادت میزبانی از زائران حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام را بر عهده دارند. در اینجا با فرا رسیدن ماه های حزن و اندوه چهره کوی و برزن به یکباره عوض می شود. وقتی اربعین فرا می رسد همه می آیند و گویی بعد از گذشت قرن ها هنوز صدای هَل مِن ناصر یَنصُرُنی در این دیار رساتر از هر نقطه ای در عالم به گوش می رسد  که اینچنین جاذبه قدرتمندی در به حرکت درآوردن این موج عظیم جمعیت به وجود آورده است.
امروز در اربعین 98 بیش از 3000 هزار نفر به رسم ادب جاماندگان این قافله عشق به زیارت امامزاده سید عبدالله رفتند تا به حضرت زینب(س) داغدار بزرگ این روز عرض تسلیت داشته باشند. دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان غرب نیز میزبانی بی ریا بود و با پذیرایی و زیات قبولی به استقبال زائران خسته و جامندگان قافله عشق رفتند که نشان از ولایت مداری و برنامه ریزی های ریاست واحد و معاونت فرهنگی و کارکنان و دانشجویان دارد. آنچه در مسیر دیدنی است تلاشهای دانشجویان و کارکنان در معیت  ریاست  محترم واحد جناب آقای دکتر علی رستمی برای خدمت رسانی هر چه بهتر و بیشتر به زائران عزیز می باشد.