شروع کلاس های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان به صورت الکترونیکی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان گفت: با توجه به شیوع و گسترش ویروس کرونا کلاسهای این واحد دانشگاهی از روز شنبه مورخ ۹۹/۱/۱۶ به صورت الکترونیکی تشکیل می گردد. دکتر علی رستمی گفت: دانشجویانی که به هر دلیل در مهلت مقرر موفق به ثبت نام یا انتخاب واحد در نیم سال دوم ۹۹-۹۸ نشده اند مطابق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تا تاریخ ۹۹/۲/۱ فرصت دارند با مراجعه به سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان به نشانی iaueygh.ac.ir نسبت به ثبت نام یا انتخاب واحد اقدام نمایند . دکتر رستمی افزود؛ این فرصت به دلیل شیوع ویروس کرونا در استان و کشور داده شده و به هیچ عنوان قابل تمدید نمیباشد.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان باحضور در مراسم بزرگداشت سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی ضمن محکوم کردن ترور سردارجان برکف توسط آمریکای جهان خوار برادامه راه آن شهید تاکید وباشهید سلیمانی عهد و میثاق بستند.

در این مراسم که در مسجد ابوالفضل العباس (ع) شهرستان ایوان با حضورآحاد مختلف مردم بزرگوار گردیدکه با مداحی و نوحه خوانی همراه بود،وسخنرانان  به بیان ویژگی های این سردار رشید سفرکرده پرداخته که در پایان شرکت کنندگان بر آمادگی خود برای دفاع از ارزشهای اسلام و انقلاب تاکید کردند.

در پی شهادت سردار پرافتخار اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس رهبر انقلاب پیامی صادر کردند.

ملّت عزیز ایران!
سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیّبه‌ی شهیدان، روح مطهّر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدانهای مبارزه با شیاطین و اشرار عالم و سالها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخت. این شهادت بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیّة‌الله‌ ارواحنا فداه و به روح مطهّر خود او تبریک و به ملّت ایران تسلیت عرض میکنم. او نمونه‌ی برجسته‌ای از تربیت‌شدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود، او همه‌ی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بی‌وقفه‌ی او در همه‌ی این سالیان بود، با رفتن او به حول و قوّه‌ی الهی کار او و راه او متوقّف و بسته نخواهد شد، ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثه‌ی دیشب آلودند. شهید سلیمانی چهره‌ی بین‌المللی مقاومت است و همه‌ی دلبستگان مقاومت خونخواه اویند. همه‌ی دوستان -‌و نیز همه‌ی دشمنان- بدانند خطّ جهاد مقاومت با انگیزه‌ی مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است. فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه‌ی مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد.

ملّت ایران یاد و نام شهید عالی‌مقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را بزرگ خواهد داشت و اینجانب سه روز عزای عمومی در کشور اعلام میکنم و به همسر گرامی و فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تبریک و تسلیت میگویم.

قابل توجه منقاضیان گرامی جهت ثبت نام به واحد دانشگاه ظبقه چهارم اتاق ثبت نام آقای عبدالهی  مراجعه بفرمایید. ثبت نام و خرید کارت اینترنتی کاملا رایگان می باشد .

سخنان ریاست

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد ایوان درسخنرانی قبل ازخطبه های نمازجمعه مورخ ۹۸/۹/۸ شهرستان ایوان گفت:  دانشگاه آزاداسلامی مولود  انقلاب اسلامی است و در کنار دیگر نهادهای انقلابی خدمات قابل قبولی را ارائه داده است. رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد ایوان درجمع نمازگزاران شهرستان ضمن تقدیر وتشکر ازامام جمعه محترم شهرستان وستاد نمازجمعه که این فرصت را دراختیار دانشگاه ازاد قرار داده اند تا گزارشی از وضعیت این واحد آموزشی  ارائه دهند عنوان نمود: دانشگاه آزاداسلامی همزمان با سایرنهادهای انقلابی در رفع مشکلات علمی ،آموزشی وپژوهشی کشور خدمات ارزشمندی را به جامعه هدف خود ارائه داده ودر راستای خدمت بیشتر به جامعه دانشگاهی ضمن جلوگیری ازخروج ارز ازکشور اقدام به تآسیس واحدهای دانشگاهی در محل زندگی دانشجویان نموده است.وی تصریح کرد ارتقای کیفی دانشگاه آزاداسلامی در دهه چهارم از اولویتهای اصلی سازمان مرکزی می باشد ودانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان مفتخراست که به عنوان اولین وبزرگترین مرکزآموزشی شهرستان ضمن  ارتقای کیفی وبا داشتن کادر مجرب هیات علمی آماده همکاری با سایر ادارات و ارگانهای استان  و شهرستان در حوزه های مختلف علمی وپژوهشی وطرحهای برون دانشگاهی می باشد
. دکتر رستمی اضافه کرد: بنا داریم با توجه به نیاز شهرستان  دو رشته آموزش ابتدایی و مهندسی شیمی درمقطع کارشناسی ارشد با توجه به ظرفیت وپتانسیلی که در دانشگاه آزاداسلامی واحد ایوان وجود دارد را ایجاد کنیم. ایشان درپایان سخنان خود گزارش مختصری را ازروند توسعه کیفی وکمی دانشگاه آزاداسلامی واحد ایوان به نمازگزاران ارائه دادند.