سخنان ریاست

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد ایوان درسخنرانی قبل ازخطبه های نمازجمعه مورخ ۹۸/۹/۸ شهرستان ایوان گفت:  دانشگاه آزاداسلامی مولود  انقلاب اسلامی است و در کنار دیگر نهادهای انقلابی خدمات قابل قبولی را ارائه داده است. رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد ایوان درجمع نمازگزاران شهرستان ضمن تقدیر وتشکر ازامام جمعه محترم شهرستان وستاد نمازجمعه که این فرصت را دراختیار دانشگاه ازاد قرار داده اند تا گزارشی از وضعیت این واحد آموزشی  ارائه دهند عنوان نمود: دانشگاه آزاداسلامی همزمان با سایرنهادهای انقلابی در رفع مشکلات علمی ،آموزشی وپژوهشی کشور خدمات ارزشمندی را به جامعه هدف خود ارائه داده ودر راستای خدمت بیشتر به جامعه دانشگاهی ضمن جلوگیری ازخروج ارز ازکشور اقدام به تآسیس واحدهای دانشگاهی در محل زندگی دانشجویان نموده است.وی تصریح کرد ارتقای کیفی دانشگاه آزاداسلامی در دهه چهارم از اولویتهای اصلی سازمان مرکزی می باشد ودانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان مفتخراست که به عنوان اولین وبزرگترین مرکزآموزشی شهرستان ضمن  ارتقای کیفی وبا داشتن کادر مجرب هیات علمی آماده همکاری با سایر ادارات و ارگانهای استان  و شهرستان در حوزه های مختلف علمی وپژوهشی وطرحهای برون دانشگاهی می باشد
. دکتر رستمی اضافه کرد: بنا داریم با توجه به نیاز شهرستان  دو رشته آموزش ابتدایی و مهندسی شیمی درمقطع کارشناسی ارشد با توجه به ظرفیت وپتانسیلی که در دانشگاه آزاداسلامی واحد ایوان وجود دارد را ایجاد کنیم. ایشان درپایان سخنان خود گزارش مختصری را ازروند توسعه کیفی وکمی دانشگاه آزاداسلامی واحد ایوان به نمازگزاران ارائه دادند.

در مورخ ۹۸/۰۸/۱۲ و در آستانه ی یوم ا... ۱۳ آبان روز دانش آموز و سالروز تسخیر لانه ی جاسوسی توسط دانشجویان پیروخط امام (ره)، محمدرضا صادقی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ایوان از دانشگاه های آزاد اسلامی و پیام نور واحد ایوانغرب بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید ابتدا دکتر رستمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان گزارشی از عملکرد و فعالیت این مرکز ارائه نمودند. و آمادگی خود و مجموعه دانشگاه آزاد را برای حضور پرشور در یوم ا...۱۳ آبان اعلام و از حمایت ها و نگاه ویژه ی مهندس سبزی فرماندار تقدیر بعمل آوردند.

سپس صادقی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ضمن عرض سلام و تبریک به مناسبت انتصاب دکتر رستمی و به عنوان رئیس جدید دانشگاه و نیز آرزوی موفقیت برای ایشان، در ادامه در خصوص مسائل مختلف شهرستان از جمله آسیب های اجتماعی، انتخابات و... که دانشگاه می تواند نقش آفرین باشد گفتگو کردند.

همچنین در ادامه از دانشگاه پیام دیدار نمودند ، مسئول حراست این دانشگاه گزارشی از عملکرد و فعالیت دانشجویی و مدیریت این مرکز نیز ارائه دادند.

💠 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان غرب

نگاهی به دوشنبه ۱۳ آبان ماه ۹۸/ از تسخیر لانه جاسوسی تا راهپیمایی برای اعلان مبارزه با استکبار

ساعاتی قبل ریاست واحد دکتر علی رستمی  به همراه اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان حضوری پر رنگ در این روز عظیم داشته و از مقابل فرمانداری شهرستان تا میدان امام (ره) راهپیمایی نمودند. روز 13 آبان که در تقویم به عنوان روز مبارزه با استکبار نام‌گذاری شده یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است. تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، 13 آبان 1357 که روز دانش‌آموز نام گرفت و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 1358 عنوان این سه واقعه تاریخی است که نمی‌توان هیچ یک را از نظر اهمیت نسبت به دیگری اولی تر دانست چرا که هر کدام در دوره وقوع تاثیر گذاری خاص خود را داشته و شرایط را به نحوی تغییر داده‌اند. در سال جاری به دلیل تشدید توطئه ها و تهدیدات نظام سلطه به سرکردگی آمریکای جهانخوار علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نیز ایجاد آشوب و فتنه در کشورهای مقاومت محور راهپیمایی این روز اهمیتی دو چندان یافته است.